Meny

Best.nr 133-4712

Multikonverterare - Flexibilitet utöver det vanliga, 155Mbps till 12.5 Gbps SFP/SFP+

Olika typer av ändutrustning är numera, mer än någonsin tidigare, tillgängligt med SFP/SFP+ formatet som anslutningsmöjlighet. Tillämpningarna blir då fler och fler samtidigt som både fibertyper, dataströmmar och protokoll kan skilja sig åt en del. Resultatet av det blir att nät och länkar samt dess protokoll integreras i varandra allt mer, vilket gör att behovet av multifunktionella omvandlare ökar. För detta har vi produkter från Fiberplex till hjälp. Enheten hjälper dig helt sonika att transportera vad du vill, när du vill och hur du vill. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 250 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  3 150 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  4 420 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP/SFP+
  Power input
  9V DC
  Rate
  Multirate
 • Produktbeskrivning

  Olika typer av ändutrustning är nu, mer än någonsin tidigare tillgängligt med SFP/SFP+ formatet som anslutningsmöjlighet. Tillämpningarna blir då fler och fler samtidigt som både fibertyper, dataströmmar och protokoll kan skilja sig åt en del. Resultatet av det blir att nät och länkar samt dess protokoll integreras i varandra allt mer, vilket gör att behovet av multifunktionella omvandlare ökar. För detta har vi produkter från Fiberplex till hjälp. Enheten hjälper dig helt sonika att transportera vad du vill, när du vill och hur du vill.

  Enheten kallas av tillverkaren själv för ”The true Swiss army knife of fiber optic transport” vilket är fullt begripligt. Den är helt kompatibel till MSA-standard och fungerar med vilka moduler från 155Mbps upp till 12,5Gbps som du önskar. Du kan exempelvis strömma vanlig Ethernet/IP, skicka/ta emot video i full HD eller ansluta VDSL-SFP:er utan att det uppstår någon problematik.

  Två varianter att välja på  - Militär standard eller inte

  De båda enheterna är funktionellt identiska och skiljer sig åt på så sätt att den vit/svarta enheten (art 33-4713) är från tillverkarens FOI-sortiment (fiber optic isolator). Det innebär att kapslingen är ruggad samt att den har större avskärmning från elektrisk och radiofrekvent störning (EMI/RFI). Enheten är specificerad för syftet att kunna verka i militära installationer och kan således appliceras i klart tuffare miljöer. Vidare har denna enhet (33-4713) inte heller en nätadapter inkluderat, utan den får man köpa till. Se under tillbehör. Till 33-4712 medföljer en vanlig adapter.

  Produkterna från Fiberplex andas kvalitet och den här avviker inte i från det. Det kan man se utifrån detaljer som exempelvis anslutningen av nätdelen där de använder sig av anslutningsdon från både välkända LEMO™ och Phoenix™.

  Applikationerna är många där enheterna kan göra nytta. Det går att montera dem i flertalet rack/chassin eller i små skåp med färdiga lösningar från tillverkaren. Kontakta oss för att titta på just din situation!

  Exempel på användningsområden

  • Multimode till singlemode
  • Optisk brygga mellan standard duplex fiber till singelfiber (BiDi) transport
  • Fiberoptisk repeater
  • våglängdskonvertering
  • 10/100/1000TX Ethernet till fiber
  • ASI, SD-SDI, HD-SDI & 3G-SDI till fiber
  • HDMI/DVI till fiber
  • MADI till fiber
  • 4K UHD Video till fiber
  • Konvertering mellan olika videoformat

  Observera, SFP/SFP+ moduler ingår ej och måste köpas separat utifrån ditt eget användningsområde. Hör av dig till oss om du inte hittar modulerna du söker.

Alternativ till denna produkt

Best.nr133-4735
Multikonverter, 2xSFP+ 10G, 3R
6 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Video SFP för kostnadseffektiv video-överföring över singlemode duplex fiber. Denna SFP skickar och tar emot data i hastighet från 50Mbps upp till 11.88Gbps. SMPTE ST-297-2006, ST2081 and ST-2082 kompatibel.
5 640 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter