Meny

Best.nr 133-1000

CWDM-mux - Flerdubbla bandbredden på din fiberkabel

Mux/demuxen levereras som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- och 8-kanalers finns i version med expansionsport och utan. Expansionsporten gör att du kan addera fler kanaler vid ett senare skede utan att behöva ta hela kostnaden för outnyttjade kanaler direkt. Den enhet du köper för expansion får dock inte ha samma våglängder som den första enheten. Wideband porten är precis som det låter en bred port där du kan få in ett bredare spektra. Till den kan du förslagsvis använda dig av en vanlig SFP som skjuter en bredare signal. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 350 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Flexibel lösning med 19"-montage

  Mux/demuxen levereras som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- och 8-kanalers finns i version med expansionsport och utan. Expansionsporten gör att du kan addera fler kanaler vid ett senare skede utan att behöva ta hela kostnaden för outnyttjade kanaler direkt. Den enhet du köper för expansion får dock inte ha samma våglängder som den första enheten. Wideband porten är precis som det låter en bred port där du kan få in ett bredare spektra. Till den kan du förslagsvis använda dig av en vanlig SFP som skjuter en bredare signal.

  Våglängdsvärt att tänka på

  Observera att enligt praxis så utgår oftast våglängd 1270nm och 1390nm pga i dessa kanaler uppstår fenomenet water peak level, dvs där du uppnår så pass hög dämpning så du skall undvika att nyttja dem för bibehållen kvalitet i länken. Med nyare fiber så har inverkan av water peak begränsats, så om uttryckligen önskas av dig som kund, så kan CWDM MUX som använder de våglängderna erbjudas, då blir maximala antalet kanaler 18.

  Mångdubbla bandbredden för en bråkdel av kostnaden

  I vanliga fall hade du varit tvungen att gräva ned ytterligare fiberkabel eller öka hastigheten på befintlig kabel. Att öka farten i den kabel man har låter ju enkelt, men det medför stora investeringar i switchar och routers som måste uppgraderas eller ersättas för att gå från exempelvis 1Gbit till 10Gbit.

  Blanda hastigheter och protokoll - Muxen är helt transparent!

  Eftersom muxen är passiv och bara delar (eller delar upp) de olika våglängderna optiskt, så har det heller ingen betydelse vilken hastighet som körs. Du kan fritt blanda 1G, med 10G och 40G så längre våglängderna inte överlappar varandra.

  Ruggad modell

  Finns nu att beställa i en ruggad version för montage i kalla utrymmen, som klarar vårt bistra klimat vid temperaturer ner till -40 grader.

  Använd vår CWDM-mux, så utnyttjar du kapaciteten till max! Muxarna används i par men säljs per st.

Alternativ till denna produkt