Meny

Best.nr 33-8000

10G på 100Km med hjälp av EDFA-förstärkare

Har du bekymmer att nå så pass långt du behöver för din planerade 10G fiberlänk så har vi lösningen som tar dig hela vägen. Med hjälp av EDFA-förstärkare och 80kms SFP+ når du helt enkelt längre än det tidigare varit möjligt. Denna utrustning gör det möjligt att med 10G nå 100Km/33dB och förbi, med obruten ljuskedja och bibehållen signalintegritet. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
203 120 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  4 050 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Har du bekymmer att nå så pass långt du behöver för din planerade 10G fiberlänk så har vi lösningen som tar dig hela vägen. Med hjälp av EDFA-förstärkare och 80kms SFP+ når du helt enkelt längre än det tidigare varit möjligt. Denna utrustning gör det möjligt att med 10G nå 100Km/33dB och förbi, med obruten ljuskedja och bibehållen signalintegritet. Med flera efter varandra kan du fortsätta jorden runt!

  EDFA förstärker utan att påverka bandbredden

  EDFA (Erbium Doped Fiber Amplifier) innebär att den inkommande signalen injiceras med energi genom att den tillförs en ny våglängd och därefter passerar genom en kort erbiumbehandlad fiber. Tekniken används i den interkontinentala fiberinfrastrukturen sedan 90-talet, men kan nu erbjudas i en prisnivå och flexibilitet som passar företags-, campus- och stadsnät.

  Bibehållen säkerhet och effektivt format

  Eftersom ljuset aldrig omvandlas till elektricitet, förstärks och sedan tillbaka till ljus igen, som man gjort traditionellt, får man ett obrutet ljusflöde och en lång rad andra förbättringar. Hastighet, avstånd mellan förstärkare, skydd mot avlyssning, färre komponenter, mindre energiåtgång är några av dem.

  EDFA som modul ger flexibel plattform

  Vi kan erbjuda en EDFA-modul till de flesta av våra plattformar, vilket gör att du kan bygga ditt CWDM/DWDM-nät på samma stomme, avsett om EDFA behövs på varje länk eller ej.

  Fiber som räcker hela vägen – kontakta oss för ett förslag

  Vi kan ta ditt 10G-nät längre än vad som tidigare varit möjligt. Här nedan finner du ett exempel på en komplett lösning som består av nedanstående utrustning. Det enda du behöver komplettera med är 80km SFP:erna som ligger under tillbehör. Motsvarar inte detta exempel exakt vad du behöver, kontakta oss genast så löser vi det. Paketet nedan är komplett, dvs för båda sidorna av sträckan. Det enda du behöver välja till är SFP+ som ligger som tillbehör. I paketet ingår:

  • 2st Chassi, 1RU, med redundanta nätaggregat
  • 2st Full C-band 17 dBm EDFA-Booster 1528nm-1560nm
  • 2st DCM-filter

Alternativ till denna produkt