Meny

Best.nr 112-1370

WireXpert, certifiering av Cat.8/Class FA 2500MHz och förbi

WireXpert 4500 är flaggskeppet bland certifieringsinstrument med en kapacitet som överträffar dagens strängaste krav för Cat.8/Klass II på 2500MHz. En framtidssäkrad testplattform som klarar både koppar och fiber nu och framöver. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
187 500 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  WireXpert är det modernaste certifieringsinstrumentet marknaden idag har att erbjuda och det första som godkänts för Class II/Cat.8 för 25/40G Ethernet. Byggd på en helt ny plattform testar den i frekvenser upp till 2500MHz men vars tekniska tak ligger på 4500MHz och är alltså förberedd för kommande standards på 40G/100G och förbi.

  WireXpert erbjuder dig också att börja med en i mjukvara begränsad version, WireXpert 500 och WireXpert 500 FIBER, för att i takt med behovet uppgradera licensen. Då behöver du inte ta kostnader för framtida behov redan nu, men säkerställer ändå att du har vad som krävs då den dagen kommer. 

  WireXpert 4500 Cat8

  Cat.6A-certifiering under tio sekunder halverar testkostnaden

  WireXpert return lossSeriösa installatörer lämnar ifrån sig ett certifierat nät och då blir tiden för jobbet kostnadsdrivande. Med den rekordsnabba mättiden för ett Cat.6A-certifikat finns mycket att vinna på WireXpert.

  Att validera ett nätverk innan du sätter igång med en tillbyggnad är också god investering. För då slipper du få ansvar för redan befintliga fel som vars symptom kanske inte visar sig förrän efter en utbyggnad.

  Dubbel nytta med dubbla huvudenheter

  Du som jobbar med WireXpert har förmånen att kunna nyttja instrumenten också enskilt, i motsats till både Flukes DTX 1800 och Ideal LanTek II/III som bägge består av en huvudenhet och en begränsad fjärrenhet. Med WireXpert har du två identiska huvudenheter och du bestämmer själv när och vilken som skall vara fäjrr- eller huvudenhet. Det gör också att du kan använda den enskilt och på så sätt dubbla nyttan eller halvera kostnaden om du så vill. Fiberbestyckningen består av en ljuskälla och en mätare i form av löstagbara adaptrar. Det innebär att om du redan har en dämpningsmätare eller en ljuskälla sedan tidigare, kan du använda de båda huvudinstrumenten enskilt mot någon av dessa och därmed nyttja de båda huvudenheterna enskilt. En unik fördel med WireXpert.

  List Based Testing (LBT) - underlättar i fältList based testing

  Med alla versioner av WireXpert ingår ett kraftfullt rapporverktyg som ger dig möjlighat att "gifta ihop" fiber- och koppartestrapporter för optimal översikt samt exportera i pdf- eller csv-format. Härutöver stöds sk List Based Testing (LBT), vilket innebär att benämningar och nummerserier kan förladdas i enheten. För operatören innebär det att hen kan välja från en befintlig lista istället för att behöva skriva in uppgifterna i fält vid varje test. Då behöver man inte själv hålla reda på om alla uttag blivit testade och man kan enkelt bara hoppa över några för att senare återvända, utan risk för att ha missat att mäta på någon förbindelse.

  Till sist. Med WireXpert har du en plattform vars tekniska gräns ligger långt långt bortom dagens strängaste krav och mer än dubbelt bortom närmaste konkurrent. Investera i WireXpert för en framtidssäkrad testplattform.

  Ruggat hölje utan utstickande tillbehör förlänger livet

  WireXpert har inga utstickande delar ens då man använder modulerna för mätning av Permanent Link och Channel och tål därför till och med att tappas i betonggolvet från 1.5 m höjd.

  • Certifierar Cat.5/6/6A/7/7A/8 = Class D/E/EA/F/FA/II
  • Moduler för multi- och singlemode inklusive MPO och mikroskop
  • 2500MHz ger god framtidssäkerhet
  • Stöder och överträffar alla nuvarande standards
  • Två identiska enheter local och remote
  • Tydlig 6,5" färgskärm på bägge enheterna
  • Mäter även Alien Crosstalk för 10G på kopparkabel
  • Batterikapacitet för en hel arbetsdag

  Levereras i skyddande bärväska helt komplett med 2 st instrument (local och remote), adaptrar för Permanent Link och Channel, headset för audio, laddare samt 1GB USB-minne.

 • Tillbehör

  98 370 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  83 110 SEK exkl. moms
  38 180 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  3 430 SEK exkl. moms
  21 820 SEK exkl. moms
  8 320 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 112-1371
WireXpert 500, komplett med väska
146 410 SEK exkl. moms
 
WireXpert 500 Fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber men vill ha möjlighet att komplettera med motsvarande förmåga också för kopparnät när behov uppstår. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
161 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter