Meny

Best.nr 12-1265

Testinstrument för PoE 802.3at/af/PoE+

Är det IP-kameran eller PoE-switchen som är trasig? Med den superenkla men fiffiga PoE-provaren avgör du snabbt om det finns PoE-matning i switchen eller ej och slipper undra om det är switchens eller IP-kamerans PoE-port som är trasig. Läs mer

Lagerstatus 14 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  Är det IP-kameran eller PoE-switchen som är trasig? Med den superenkla men fiffiga PoE-provaren avgör du snabbt om det finns PoE-matning i switchen eller ej och slipper undra om det är switchens eller IP-kamerans PoE-port som är trasig. Två lysdioder talar om vilken PoE-standard du har anslutit dig mot; gul LED för 802.3af/at och grön LED för PoE+ (60W). Ett överspänningsskydd träder in vid 63V och skyddar provaren mot felaktig anslutning. Enkelt och prisvärt testinstrument som passar i varje serviceväska.

  Två sidor för både switch och kabel gör det enklare att ringa in felet

  PoE-provaren har en kort (8cm) patchkabel-stump som passar direkt in i PoE-switchen men också en RJ45 hona-kontakt för det fall du vill testa mot befintlig kabel, exempelvis vid IP-kameran. Har du bra PoE-signal i switchen men inte vid kameran vet du att felet ligger i kabelnätet och inte i en av utrustningarna.

  • Enkel PoE-provare för att avgöra om PoE finns tillgängligt i en switch
  • Klarar 10/100/1000BaseT
  • Fungerar för mid-span, end-span och 803.2 af/at samt PoE+ 60W
  • Kräver ingen extern strömförsörjning
  • Extra guldpläterade stift på Rj45 (30µ) för att tåla många anslutningar

Alternativ till denna produkt