Meny

Best.nr 112-1240

LANtest Pro - Ethernet Testning

LANtest Pro är ett litet handhållet instrument för testning av Ethernet kabelnät med RJ45 anslutning. Med en enda knapptryckning verifierar man om kabeldragningen är riktig med avseende på short, open, reversed, missvired och split pair. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 090 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  LANtest Pro är ett litet handhållet instrument för testning av Ethernet kabelnät med RJ45 anslutning. Med en enda knapptryckning verifierar man om kabeldragningen är riktig med avseende på short, open, reversed, missvired och split pair. Tio lysdioder markerar tydligt vilka fel som hittats.

  Klarar lite mer än andra

  LANtest Pro detekterar även s k "split pair", vilket normalt bara klaras av betydligt dyrare instrument. En kabel kan verka riktig när den mäts punkt till punkt, men i själva verket kan man ha delat på paren. I en kort kabel kanske kommunikationen ändå fungerar, men på en längre får "split pair" en förödande effekt.

  Integrerad men löstagbar fjärrmodul

  Denna modul gör det lika enkelt att testa såväl korta kablage, som stora fastighetsnät, där fjärrmodulen måste placeras på annat ställe.

  Med tongenerator hittar du rätt kabel

  Ibland kan det vara svårt att bland hundratals kablar kunna hitta den rätta, men genom att ansluta LANtest Pro i ena änden och koppla på tongeneratorn, kan du med testproben söka runt i kabelhärvan. När du hör en ton från testproben har du hittat rätt kabel - enkelt och smidigt.

  • Batteridrift, fyra AAA (1,5V) alkaliska batterier ingår
  • Testar alla par samtidigt
  • Auto sleep-funktion sparar batterier
  • Kabellängd min 0,4 m, max 200 m

Alternativ till denna produkt