Meny

Best.nr 20101531

Smarta glasögon för assistans på distans

Upplev styrkan i att jobba tätt tillsammans, men med kollegan på distans. Händerna fria och kollegorna på live-feed ger dig möjlighet att ta hjälp, dokumentera och få realtidsinformation projicerad direkt i glasögats skärm. Komplicerade instruktioner eller kopplingsscheman kan visas för dig i exakt rätt tid och utan att du behöver släppa arbetet med blicken. AR-glasögonen ger dig ökad effektivitet och en unik möjlighet att koppla in spetskompetens precis när du behöver den. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
19 200 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  AR-glasögonen (augmented reality eller förstärkt verklighet) erbjuder en lösning för att kommunicera och spela in video eller ta bilder direkt via glasögonen. För dig som är ute på uppdrag och behöver dokumentera det du gör eller visa en livefeed till din kollega kan snabbt göra utan att distraheras av omständliga procedurer eller inblandning av ytterligare utrustning. Koppla in glasögonen till din mobiltelefon och aktivera inspelning eller fjärrprogramvaran och du är igång. Det är ett behändigt verktyg för dig som inte vill fumla med din kamera eller telefon när du arbetar.

  Idealisk för små utrymmen

  Kameramodulen på glasögonen är av- och påtagbar. Behöver du få tillgång till videodokumentering i trånga och små utrymmet tar du helt enkelt av kameramodulen och håller den i handen. Men redan med kameran på skalmarna räcker det med att du får in huvudet i hålet för att kollegorna ska hänga med dig hela vägen.

  Toppkvalité på bilder och video gör viktiga detaljer tydliga

  Med hjälp av en 13 Megapixel kamera och video i 1080P FHD riskerar du inte att missa viktiga detaljer. Även ljuskänsligheten är god så att också utrymmen med sämre belysning fungerar bra

  Även för dig med slipade glas

  För att underlätta användandet av glasögonen har det tagits fram en hel del modeller och tillbehör. Jobbar du mycket utomhus kan du köpa till färgat polariserande glas (solglasögon). Även skyddsglasögon finns som tillval för tuffare industrimiljö såsom standardfäste för skyddshjälm. Du hittar alla typer av tillbehör längre ner på sidan.

  Lätt att komma igång

  För dig som använder glasögonen är det lätt att koppla upp dig via möte eller samtal med din kollega i appen. Hen svarar antingen via webb-interfacet eller i samma app, och ni är igång. Behöver du läsa av en QR-kod är det inget problem, med hjälp av AI-motorn kan du läsa av QR-koder till din mobil, direkt i glasögonen. Mjukvaran kan du testa gratis, med hjälp av korta 15-minuters möten där du kan verifiera att kvalitén är den du önskar.

   

Alternativ till denna produkt