Meny

Best.nr 112-1267

PoE-mätare med display - mät effekt och simulera utrustning

Håll koll på det faktiska effektbehovet i din PoE-installation, så slipper du överdimensionera PoE-injektorn eller PoE-switchen. Eller överbelasta. PoE-mätaren ger dig effekten direkt i OLED-displayen och uppdelat per par så att du kan avgöra vilken PoE-standard som är använd. Läs mer

Lagerstatus 10 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 160 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  PoE-mätaren åtföljs av en PD-simulator. En separat liten enhet som kan användas mot switchen eller injektorn om du saknar den utrustning som skall drivas vid testtillfället.  Själva huvudinstrumenter, PoE-mätaren sitter "in-line", dvs mitt på kabeln och kräver att både PD (Powered Device) och PSE (Power Sourcing Equipment) finns tillgängliga.

  • Fungerar för 802.3af/at/PoE++/UPoE/bt
  • Upp till 160W mätkapacitet
  • Strömförsörjs av PoE, inget batteri krävs
  • Visar även aktiv PoE som ej följer standard

   

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Switch med fästvingar på sidorna som kommer kapa din installationstid rejält. Montering på vägg, under bord, i tak eller mediaskåp sker helt problemfritt.
256 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Switchen med PoE PD (Powered Device) är en switch som själv strömförsörjs via PoE och alltså inte kräver någon strömförsörjning alls, annat än den som kommer via nätverkskabeln.
383 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Edge-Core ECS4120-serien är en serie Gigabit access-switchar med 10G upplänkportar som passar nätägare så som ISP:er (Internet service providers), MSO:er (Multiple system operators) eller i ett traditionellt företagsnätverk perfekt. Switchen ger dig möjlighet att distribuera snabba och flaskhalsfria anslutningar med hjälp av avancerade OAM och IPV6 egenskaper ända ut till slutabonnenten. Samtliga av switcharna har plats för 4st 10Gigabit SFP+ upplänkportar.
11 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smart miniswitch med stöd för både 802.3af (15,4W per port) och high power PoE 802.3at för upp till 30W per port.
875 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter