Meny

Best.nr 20109538

NetXpert XG2 fiber-, koppar- och wifi-testsystem

NetXpert XG2 ersätter XG-modellerna. NetXpert är ett avancerat system för att testa och kvalificerar kapaciteten i ditt datanät upp till 10Gbps och ger dig kraftfulla verktyg i undersökning av nätverk både på WiFi(802.11a/b/g/n/ac), Koppar och Fiber. Ett smart och mångsidig instrument för nätverksteknikern som vill klara akut felsökning på fiber eller koppar, kvalificering av kabelnätet och dokumentera resultaten. NetXpert XG erbjuder både SFP/SFP+ och RJ45-anslutning och kan även användas över WiFi Stödjer standard:TIA-568, ISO-11801, ISO-14763 Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
46 750 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med NetXpert XG2 får du möjlighet att testa det passiva kabelnätet så att kapaciteten kan garanteras efter en ut- eller nybyggnad. Du får också möjlighet till felsökning på aktiva nät genom en rad funktioner som PoE-belastningstester (Test supporterar IEEE 802.3af PoE (Type 1, max 15.4W),
  IEEE 802.3at PoE+ (Type 2, 30W) and 802.3bt PoE++ (Type 4, 90W),BERT - Bit Error Rate Test, Ping och trace route med flera.

  XG2 är utrustad med 2 x SFP (SFP ingår ej) samt 1 x Cat 6A RJ45.

  112-1256_NetXpert_XG_Livelight.jpg

  LiveLight - Långtidstest för fiber och fiberanslutningar

  I introduktionen NetXpert XG och även i nuvarnade XG2 så finns en unik funktion som möjliggör avläsning av fiberns eventuella förluster samt dess värden i realtid och trendkurvor.

  Detta kommer väl till hands vid felsökning eller efterkontroller före e.v. certfiering.

   

  Uppgradera efter behov

  För att du skall slippa att ta kostnader för hastigheter du ännu inte behöver, kan du uppgradera i tre steg; 1Gbps, 2,5Gbps, 10Gbps. Huvudenheten och alla tester är gemensamma och presenteras på samma sätt, du beställer bara ny licens för att kvalificera nästa hastighetsklass.

   

  Upptäcker enheterna i ditt subnät

  Med auto-discovery for du en bra vy över de enheter du kan nå i ditt subnät. Lätt att välja ut de kandidater du vill sätta ingång tester på. En listvy gör att du ser enhetena med sina MAC/IP-adresser och kan omedelbart välja ut dem för PING-tester (IPver4/6) enskilt eller alla samtidigt.

  NetXpert XG portar

 • Tillbehör

  2 600 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt