Meny

Best.nr 21-1555

HotSpot Finder

HotSpot Finder är ett nytt hjälpmedel för att veta om ett 2,4 GHz trådlöst nätverk når fram till den plats du befinner dig. Om du skall installera en trådlös kamera eller en trådlös arbetsplats, bara tryck på knappen så ser du vilka mottagningsförhållanden som gäller. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
  • Produktbeskrivning

    HotSpot Finder är ett nytt hjälpmedel för att veta om ett 2,4 GHz trådlöst nätverk når fram till den plats du befinner dig. Om du skall installera en trådlös kamera eller en trådlös arbetsplats, bara tryck på knappen så ser du vilka mottagningsförhållanden som gäller. En lysdiod-stapel visar radiosignalernas styrka på den plats du befinner dig. Genom att hålla knappen intryckt "scannas" signalstyrkan kontinuerligt. Om du samtidigt förflyttar dig ser du hur signalstyrkan varierar och kan på så sätt välja den exakt rätta platsen för installationen.

    Nu behöver du inte starta datorn för att veta om det finns en WiFi Hot Spot

    Om du befinner dig på en flygplats eller annan offentlig plats, där du har anledning att tro att det finns en s k Hot Spot. Ta fram HotSpot Finder, så vet du direkt om det finns ett aktivt nät och du kan dessutom sätta dig på en plats med bästa mottagningsförhållanden. Observera att andra billigare produkter på marknaden fångar upp ett flertal olika radiofrekvenser, tex Bluetooth och annat. HotSpot Finder tar endast upp 2,4 GHz och ger därför en säkrare registrering av trådlösa nätverk. 

    Batterier ingår.

Alternativ till denna produkt