Meny

Best.nr 112-1390

CableMaster 200 - ruggad kabeltester för serviceväskan

CableMaster 200 är en prisbillig och rejäl kabeltestare från kvalitetsleverantören Psiber som även utvecklat marknadens snabbaste certifieringsverktyg för Cat.7a och förbi, WireExpert. En enda knapp för både test och inställningar gör den både användarvänlig och driftsäker. Läs mer

Lagerstatus 6 st
Leveranstid 1-2 dagar
807 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  CableMaster 200 är en prisbillig och rejäl kabeltestare från kvalitetsleverantören Psiber som även utvecklat marknadens snabbaste certifieringsverktyg för Cat.7a och förbi, WireExpert. En enda knapp för både test och inställningar gör den både användarvänlig och driftsäker. Den inbyggda tongeneratorn gör CableMaster 200 unik för denna prisklass. Kompletterad med Proben 12-1392 kan du nämligen spåra kabel i en härva och spara mycket tid vid installation och felsökning.

  CableMaster 200

  Remote-enheten förvaras i instrumentet

  För mätning på kabelsträckor där bägge ändarna inte är åtkomliga från samma ställe, finns en remote-enhet. Denna förvaras praktiskt i huvudenhetens botten vilket minskar risken för att den försvinner.

  Fyra väsentliga tester - open, short, miswire, split pair

  Tryck snabbt på knappen och du får genast veta om anslutningen är korrekt gjord med avseende på rena felkopplingar men också stiftvis korrekta kopplingar men där paren används felaktigt (split pair). För kontinuitetstest hålls knappen in något längre då samma test fortgår kontinuerligt och skärmen uppdateras hela tiden. Ändras inte testresultatet på fem minuter stängs den automatiskt av. På displayen syns senaste testets resultat.

  Inbyggd tongenerator för att snabbt och enkelt identifiera rätt kabel

  Tongeneratorn kan generera två olika toner i två olika frekvenser. I instrumentet väljer du vilka ledare som tonen skall skickas ut på. Proben, som köps separat (12-1392), uppfattar tonen med stigande signal ju närmare den kommer aktuell ledare. Perfekt för att identifiera matchande kabel långt bort från uttaget i panelen.

  • Kvalitetsinstrument för enklare kabeltest
  • Inbyggd tongenerator
  • Testar open, short, miswire och split pair
  • Löstagbar remote-enhet för test på fastighetsnät
  • Kontinuitetstest för att hitta intermittenta fel
  • Ruggat hölje, perfekt för serviceväskan
  • 4st LR44 alkaliska batterier ingår och är monterade
 • Tillbehör

  Best.nr 112-1392
  1 280 SEK exkl. moms
  Best.nr 112-1404
  2 140 SEK exkl. moms
  1 630 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Modularkontakt för RJ45 Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt.
2,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Verktyg för smidig och enkel anslutning av RJ45 kontakter. Här behöver du endast ett verktyg för alla moment, avskalning, pressning och klippning.
1 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter