Meny

Best.nr 180-1820

Ninja sniffer - Användarvänligt analysverktyg

I/O Ninja från Tibbo är ett mångsidigt analysverktyg där man lagt stor vikt vid användbarheten och att snabbt komma igång med det som för de flesta är det väsentliga, nämligen lyssna på ett "datasamtal" mellan två utrustningar. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 040 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  I/O Ninja från Tibbo är ett mångsidigt analysverktyg där man lagt stor vikt vid användbarheten och att snabbt komma igång med det som för de flesta är det väsentliga, nämligen lyssna på ett "datasamtal" mellan två utrustningar. Det finns en mängd olika s k sniffers på marknaden. Många mycket omfattande med ett överflöd av fantastiska funktioner, men för många användare helt enkelt alldeles för mycket. Ninja levererar vad de flesta vill ha, på ett prisvärt och lättfattligt sätt.

  Samma stomme som flera välkända sniffers

  Ninja I/O bygger på WinPcap, d v s samma driver som till Wireshark och många andra utmärkta analysverktyg. Det som utmärker Ninja är inte något banbrytande sätt att läsa in data, utan enkelheten att får det inlästa datat presenterat för användaren. Ninja gör det enkelt och snabbt att dra korrekta slutsatser.

  Ninja I/O innehåller:

  • Network sniffer
  • Serial Terminal
  • Serial monitor
  • Connection socket
  • Listener socket
  • UDP socket

Alternativ till denna produkt

 
En sniffer, linjelyssnare eller TAP för att monitorera RS232, RS485 och TTL UART kommunikation. Enheten övervakar den seriella datakommunikationen och skickar den vidare till IO Ninja mjukvaran i realtid.
2 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I/O Ninja I2C/SPI Tap är en prisvärd analysator, linjelyssnare eller sniffer för övervakning av I2C och SPI-trafik. Enheten övervakar datakommunikationen och skickar den vidare till IO Ninja mjukvaran i realtid.
2 810 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
NetXpert XG kvalificerar kapaciteten i ditt datanät upp till 10Gbps och ger dig kraftfulla verktyg för felsökning. Ett smart och mångsidig instrument för nätverksteknikern som vill klara akut felsökning på fiber eller koppar, kvalificering av kabelnätet och dokumentera resultaten. NetXpert XG erbjuder både SFP/SFP+ och RJ45-anslutning och kan även användas över WiFi.
32 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter