Meny

Best.nr 112-1290

Testinstrument för CCTV och LAN inkl multimeter

SecuriTEST CCTV gör det möjligt att testa analoga kameror och CCTV-system på ett bekvämt och effektivt sätt ute i fält. SecuriTEST-instrumentet kombinerar de mest behövda funktionerna i ett och samma behändiga verktyg. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
17 290 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  SecuriTEST CCTV gör det möjligt att testa analoga kameror och CCTV-system på ett bekvämt och effektivt sätt ute i fält. Som CCTV-installatör behöver man ofta bära omkring på massa olika verktyg och instrument för klara jobbet effektivt. SecuriTEST-instrumentet kombinerar de mest behövda funktionerna i ett och samma behändiga verktyg. Eftersom alla anslutningar, video, data, el nu görs i samma instrument slipper man fumla med olika testare, vilket kan vara skönt när man står på stege eller i Skylift. Nu kan du kontrollera både bild, inställningar och PTZ-funktion direkt vid kameran istället för att behöva gå tillbaka till övervakningscentralen eller besvära en kollega. Du klarar enkelt jobbet själv och hela installationen går snabbare.

  Flera funktioner i samma instrument gör installationen enklare och med bättre resultat

  Du får en CCTV videotestare, PTZ-styrning, digital multimeter, UTP-kabeltestare, testmönstergenerator samt PTZ protokollanalysator i ett och samma behändiga instrument. SecuriTEST har även en ”loop-through-funktion” för video så att du kan ansluta en lokal monitor till instrumentet.

  SecuriTEST levereras med axelrem, testsladdar, nätadapter, laddningsbara batterier och laddare för cigarett-tändaruttag.

  • Mått: 5,8 x 8,8 x 19 cm
  • Vikt: 390 g
 • Dokument

Alternativ till denna produkt