Meny

Best.nr 112-1045

Fibermikroskop med Cleanset. LC/MU/FC/SC/ST Adapter

Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
13 900 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. 

    Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet. 

    Mikroskopet levereras med LC/SC/FC/ST adapters, Rengörings pennor för LC/MU/SC/FC/ST samt 1 st rengörings kasset med refil. Alla artiklar samlade i tålig väska av hårdplast.

Alternativ till denna produkt

 
Nu är det enklare än någonsin att svetsa sin egen fiber. Och billigare. Den senaste tekniken med automatisk kärnlinjering gör svetsjobbet helt automatiserat och därmed möjligt för vem som helst.
35 730 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 112-0225
Komplett rengöringssats för fiber
2 660 SEK exkl. moms