Meny

Best.nr 112-1044

FiberMikroskop standard, m. LC/MU/FC/SC/ST Adapter

Med ett inspektionsmikroskop ( FVM102-4) ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
13 540 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med ett inspektionsmikroskop ( FVM102-4) ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. 

  Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet.  Med mikroskopet kan du ta bilder och filmsekvenser av kontaktytorna som sparas i monitorn. Du kan också föra över dina bilder, filmsekvenser på din dator för dokumentation. 

  Mikroskopet levereras med adaptrar för UPC LC/MU/SC/FC/ST i en tålig väska.

  Under tillbehör finns ett större utbud av adapters som tillval.

 • Tillbehör

  634 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Ruggad effektmätare för såväl data som kabelTV-nät på singel eller multimode fiber. Stor och tydlig bakgrundsbelyst display som gör det enkelt att jobba även där belysningen är dålig.
2 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 112-0225
Komplett rengöringssats för fiber
2 660 SEK exkl. moms