Meny

Best.nr 112-1044

FiberMikroskop standard, m. LC/MU/FC/SC/ST Adapter

Med ett inspektionsmikroskop ( FVM102-4) ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 15-21 dagar
16 670 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med ett inspektionsmikroskop ( FVM102-4) ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. 

  Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet.  Med mikroskopet kan du ta bilder och filmsekvenser av kontaktytorna som sparas i monitorn. Du kan också föra över dina bilder, filmsekvenser på din dator för dokumentation. 

  Mikroskopet levereras med adaptrar för UPC LC/MU/SC/FC/ST i en tålig väska.

  Mikroskopet går att ansluta till en dator via USB 2.0 med konverteraren 20110459 som finns under tillbehör.

  Under tillbehör finns också adapters som tillval.

 • Tillbehör

  Best.nr 20110459
  841 SEK exkl. moms
  815 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Användningsområde
  Fibermikroskop
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Ruggad effektmätare för såväl data som kabelTV-nät på singel eller multimode fiber. Stor och tydlig bakgrundsbelyst display som gör det enkelt att jobba även där belysningen är dålig.
2 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 112-0225
Komplett rengöringssats för fiber
3 210 SEK exkl. moms