Meny

Best.nr 20102286

Dämpningsmätare Bluetooth - läs av och lagra med app

Nu kan du dämpningsmäta och lagra utan dyrbara specialinstrument. Dämpningsmätaren med Bluetooth ger dig lättillgängliga och exakta resultat via app i mobilen och möjligheten att lagra värden. Perfekt instrument för dig som saknat prisvärd lagring av resultaten vid fibermätningar. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 730 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Utöver lagring och enklare avläsning erbjuder appen också inställning av gränsvärden. Det minskar risken för feltolkning och gör det enkelt att testa en större mängd utan behöva hålla värden i minnet.

  Testrapport för lagring eller utskrift

  Mätaren ger dig en fullständig testrapport med alla mätväden inklusive pass/fail-meddelande om du använt dig av gränsvärden. Du kan ange projektinformaton som kundnamn, utförare och datum/tid innan du lagrar den i en molntjänst som Google Drive, mailar rapporten eller skriver ut den direkt.

  20102286_bluetooth_dämpningsmätare_testrapport.jpg

  Det enkla handhavandet samt möjligheten att mäta på både singlemode och multimode gör denna dämpmningsmätare synnerligen prisvärd. Dämpningsmätaren du utmärkt ihop med den smarta ljuskällan som har utbytbara våglängdsmoduler.

  • App för enklare handhavande, lagring och rapportering
  • Både singlemode (1310/1550nm) och multimode (850nm)
  • Batteridriven med 2xAAA (ingår)
  • Mått: 132x32x19mm
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Användningsområde
  Dämpningsmätare
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

1 730 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1142
Fiber Checker - SM och MM
2 480 SEK exkl. moms
Best.nr 20102983
SFP-baserade fibertestinstrumentet - Huvudinstrument 3 i 1
6 310 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1145
Effektmätare SFP/MPO
61 670 SEK exkl. moms
 
WireXpert 500 Fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber men vill ha möjlighet att komplettera med motsvarande förmåga också för kopparnät när behov uppstår. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
161 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det prisvärda fyra-i-ett OTDR-instrumentet innehåller också felfinnare, effektmätare och ljuskälla. En mycket kompakt multimeter för fiberinstallatören som inte bara ersätter fyra olika instrument, utan också bjuder på lagring och rapportering via mjukvara. Rejäl display, skyddande väska och snabb uppstart ger dig ett perfekt verktyg för de flesta uppgifter ute i fält.
9 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter