Meny

Testa installationen

Testa alla typer av datanätverk från Koppar, Fiber till Wifi. Simulera datatrafik, felsök och certifiera nätverk. Testa POE Power over Ethernet.

 

Aktiva filter Återställ

Produkter

34

Användningsområde

Visa fler

Ljuskälla

Visa fler

Dämpningsmätning

Visa fler

VFL(Visual Fault Locator)

Visa fler

Trafiksimulering

Visa fler

PoE test

Visa fler
 
Det prisvärda fyra-i-ett OTDR-instrumentet innehåller också felfinnare, effektmätare och ljuskälla. En mycket kompakt multimeter för fiberinstallatören som inte bara ersätter fyra olika instrument, utan också bjuder på lagring och rapportering via mjukvara. Rejäl display, skyddande väska och snabb uppstart ger dig ett perfekt verktyg för de flesta uppgifter ute i fält.
9 860 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ett avbrott på en fiberkabel, en dålig svets eller bara en alltför skarp böj kan vara nästan omöjligt att hitta utan avancerade instrument. Felfinnaren är ett lättanvänt och fältmässigt instrument.
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
3 960 SEK exkl. moms
Best.nr 20100354
Instrument/testare för kameraövervakning, PoE, IPC, WIFI
4 660 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1142
Fiber Checker - SM och MM
2 600 SEK exkl. moms
Best.nr 20103056
Fiberidentifierare med felfinnare
4 660 SEK exkl. moms
 
Ruggad effektmätare för såväl data som kabelTV-nät på singel eller multimode fiber. Stor och tydlig bakgrundsbelyst display som gör det enkelt att jobba även där belysningen är dålig.
3 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
1 820 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1010
850-1625nm FC-kontakt samt adaptrar för LC, SC, ST
6 270 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1045
Fibermikroskop med. Cleanset, LC/MU/FC/SC/ST Adapter
23 000 SEK exkl. moms
 
Med FlexScans innovativa SmartAuto-läge upptäcker, lokaliserar, identifierar och mäter du snabbt och exakt upp ett fibernät. Maximalt fokus är lagt på det användarvänliga gränssnittet Linkmap som med lättfattliga symboler berättar om resultatet. Flexscan från världsledande AFL/Fujikura ger dig pålitliga och lättfattliga resultat även på långa längder. Dessutom med dataöverföring på USB, bluetooth eller WiFi.
99 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20108540
Kabeltestare allt-i-ett
7 920 SEK exkl. moms
 
CableEye är ett avancerat verktyg för att testa, dokumentera, felsöka, analysera och skapa kablage. Ett utmärkt hjälpmedel i kvalitetsarbetet, vid leveranskontroller och näst intill oumbärlig för företag som tillverkar eller konsumerar kablage.
19 880 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Start- och stoppkabeln för OTDR-mätningar gör det möjligt för instrumentet att se och mäta på den första och sista anslutningen i en länk. Vår modell är väl kapslad och kan fortsätta vara det även under mätning genom att ändarna kan ledas ut ur kapslingen medan resten av kabeln ligger kvar. När du är klar förvarar du ändarna inuti och får på så sätt en tåligare förpackning.
3 520 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fibernätets ekolod, OTDR (Optical Time-Domain Reflectometer), är ett ovärderligt verktyg vid felsökning och dokumentation av ett fibernät. Vanligtvis ett mycket dyrt och komplicerat instrument. Vårt instrument sänker kunskapsribban genom snabba och lättstartade autotester, utan att undanta möjligheterna till egna manuella analyser.
73 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102983
SFP-baserade fibertestinstrumentet - Huvudinstrument 3 i 1
6 610 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1044
Optisk fibertestare standard, m. LC/MU/FC/SC/ST Adapter
16 490 SEK exkl. moms
 
Effektivisera din testmiljö men hjälp av loopback-adaptrar. Då slipper du de osäkerheter som vanliga patchkablar ger när man lätt blandar ihop testkablar med vanliga och därmed får oönskade variationer i resultaten.
155 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med inspektionsmikroskopet ser du snabbt om det finns smuts kvar på kontakten efter en första rengöringsomgång. Tack vare den speciella ljussättningen från en inbyggd LED-lampa framträder också repor eller andra defekter.
5 440 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lättanvänd ljuskälla för multi- och singlemode fiberanslutningar. Tydliga knappar och en kortfattad lathund över funktionerna på baksidan av instrumentet gör manualen överflödig och instrumentet lätt att förstå sig på.
6 270 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102359
USB analys inspektion
22 610 SEK exkl. moms