Meny

Best.nr 33-5574

SFP+ Direct Attach Cable (DAC) flerfärgad

Blå, grön eller orange SFP+ Direct Attach Cable. Det är inte bara nätverkskablage som kan färgkodas. Nu har du SFP+ DAC i flera färger. Effektförbrukningen på SFP+ DAC-kabel är mycket låg vilket du kan läsa mer om i länken i produkbeskrivningen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 13 st
Leveranstid 1-2 dagar
385 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  SFP+
  Interface
  Copper
  Range
  0,01
  Data rate
  10Gbps
  Connector
  DAC
 • Produktbeskrivning

  Med färgkodade DAC-kablar blir det enklare att dokumentera och skapa instruktioner. Istället för att ha serienumret som enda särskiljande drag får du nu samma möjligheter som för dina koppar-patchkablar. 

  regnbåge_600.jpg

  En färg per kund i host:ad miljö?

  Det är svårt att hitta ett mer visuellt sätt än färgen för att skilja på anslutningar i ett annars ganska homogent rack. En färg per kund i racket?  En för primär och en för backup? 

  Skulle du sakna någon färg kan vi säkert snabbt få fram den till dig, hör av dig till oss med ditt önskemål.

   

   

Alternativ till denna produkt

Best.nr 05-9650
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
44,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 88-3049
SFP+ DAC Direct Attach Cable är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP+ med laser och fiberkabel och du får hastigheter upp till 10Gbps. Vill du konfigurera med olika konfigurationer på sida A och sida B, kontakta oss så löser vi det.
382 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 17-1830
Röd LC till LC Singlemode 9/125 Duplex Yd 2.0 mm. Unika färger gör det enkelt att identifiera och dokumentera. Dessutom minskar risken att ta fel kabel när omkoppling ska ske. Välj den röda fibern för utvalda förbindelser där du vill göra det enkelt att med blotta ögat identifiera rätt kabel och undvika kostsamma felkopplingar.
152 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 04-0050
Bunta ihop och färgmärk på en och samma gång. Åtta olika färger gör det enkelt att dela upp kabelstammarna och underlättar dokumentationen. Välj modellen med fästhål då bandet skall skruvas fast.
400 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 04-0000
Självlåsande buntband i polyamid från Panduit med hög draghållfasthet i både standardutförande och med skrivyta, s k märkbuntband.
31,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter