Meny

Best.nr 33-4400

CFP LR4 100Gbps 10km

40G och 100G ligger för de flesta ännu en bit bortom horisonten men trots det har flera generationer redan hunnit avlösa varandra. Porttätheten, strömförbrukningen och värmeutvecklingen samt priset per enhet är drivande faktorer och därför har vi redan nu tre generationer av CFP-modulen. Läs mer

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
38 800 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  CFP
  Interface
  Singlemode
  Range
  10
  Data rate
  100Gbps
  Connector
  LC
  Temperature SFP
 • Produktbeskrivning

  40G och 100G ligger för de flesta ännu en bit bortom horisonten men trots det har flera generationer redan hunnit avlösa varandra. Porttätheten, strömförbrukningen och värmeutvecklingen samt priset per enhet är drivande faktorer och därför har vi redan nu tre generationer av CFP-modulen, den ursprungliga CFP, CFP2 och den senaste CFP4. För varje generation hittills har både strömförbrukningen och monteringsmåtten halverats.

  Direktroniks genuina SFP:er till de flesta fabrikat

  Finner du inte den kompatibilitet du söker, kontakta oss. Listan av tillgängliga modeller växer raskt och även den du söker finns som lagervara kan vi säkert få fram den snabbt till dig. Exempel på möjliga konfigurationer: Brocade IP 100G-CFP-LR4-10KM, Juniper CFP-GEN2-100GBASE-LR4, ADVA 1061700655-01, Transmode TRX100261, MRV CFP-100GE-LR4, Transmode TRX100260, Ixia CSM1310, Packetlight CFP-LR4-1103, Cisco Systems CFP-100G-LR4

Alternativ till denna produkt

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!