Meny

Best.nr 123-0034

ZigBee adaptrar och gränssnittsomvandlare

XBee gränssnittsomvandlare använder du för att koppla redan existerande utrustning till ett Zigbee-nät. Därmed behöver du inte genast ta kostnader för att integrera ZigBee-tekniken på kortnivå, utan kan snabbt och enkelt låta dina gamla enheter bli Zigbee-kompatibla. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 270 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  428 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  79 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  199 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  XBee gränssnittsomvandlare använder du för att koppla redan existerande utrustning till ett Zigbee-nät. Därmed behöver du inte genast ta kostnader för att integrera ZigBee-tekniken på kortnivå, utan kan snabbt och enkelt låta dina gamla enheter bli Zigbee-kompatibla.

  Som artikellistan nedan visar finns ett flertal adaptrar för de vanligast förekommande gränssnitten. Därutöver en speciell sensor-adapter (art.nr:23-0034) som passar Digi:s givare i Watchport-serien (art.nr: 23-006x).

  Flera år på bara tre små batterier

  En av de stora fördelarna med ZigBee överlag, är den strömsnåla tekniken. Ännu enklare är det att använda Digi:s produkter, som har utrymme för batterierna inuti enheten.
  Observera att strömförsörjning beställes separat till samtliga enheter. Antingen i form av en traditionell nätadapter eller som ett batteripack för 3 st N-cell batterier.

  Adaptrarna här stödjer endast Digi:s implementering av ZigBee, ZNet2.5, men går också att få för 802.15.4 om så önskas. Begär separat offert!

Alternativ till denna produkt