Meny

Best.nr 21-1474

Utomhus-accesspunkt, IP67, 3x3 Mimo och Gigabit

ECWO7220-L är en 3x3 MIMO anpassad utomhusaccesspunkt, perfekt för ytor med många användare, som campus eller publika hotspots. Enheten kan både fästas i vägg eller på stolpe och har en IP67-klassning med en temperaturklass på -40c/+65c. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
10 920 SEK

  Dokument

 • Produktbeskrivning

  ECWO7220-L är en 3x3 MIMO anpassad utomhusaccesspunkt, perfekt för ytor med många användare, som campus eller publika hotspots. Enheten kan både fästas i vägg eller på stolpe och har en IP67-klassning med en temperaturklass på -40c/+65c. Det gör produkten avsedd för att sitta utomhus precis som den är, utan vidare kapsling. Antennerna är för 2,4GHz på 7dBi samt för 5 GHz på 8dBi. Enheten är avsedd att användas tillsammans en trådlös centralenhet (WAC – Wireless access controller) Med Gigabitporten genereras inga flaskhalsar mot backbone-sidan.

  Bra management och säkerhetsprotokoll

  Enheten behärskar simplare protokoll som SNMP V1/V2c/V3, MIB I, MIB II, men också protokoll så som EAP, MD5, TLS, PEAP, TTLS, EAP-SIM och EAP-AKA.

  Varje radiodel har kapacitet för hundra samtidiga användare, två hundra totalt alltså om både 2.4 och 5GHz nyttjas för användare. Vidare stöds VAP (Virtual Access Point) vilket innebär att enheten kan uppträda som flera fysiskt skilda accesspunkter, var och en med sina unika inställningar. Enheten stödjer 16st VAP där varje kan bli konfigurerad med eget SSID, VLAN-tilldelningar och andra säkerhetsparametrar som varje grupp behöver.

Alternativ till denna produkt