Meny

Best.nr 21-1579

Gäst-WiFi - Bästa sättet att erbjuda trådlös access

Gäst-WiFi ger säker trådlös access helt automatiskt. Tryck bara på knappen och läs av din unika WPA2-nyckel på enhetens lilla LCD-skärm och så snart du loggat på och skrivit in din nyckel är du ute på nätet. En idealisk lösning till konferensrum, skolor och andra mötesrum. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 700 SEK
 • Produktbeskrivning

  Gäst-WiFi ger säker trådlös access helt automatiskt och utan inblandning av nätverkstekniker eller någon på plats. Tryck bara på knappen och läs av din unika WPA2-nyckel på enhetens lilla LCD-skärm och så snart du loggat på och skrivit in din nyckel är du ute på nätet. En idealisk lösning till konferensrum, skolor och andra mötesrum där man tidigare antingen varit tvungen att erbjuda ett helt öppet nät eller tagit hjälp från nätverkstekniker. Hur många företag är det inte som förmedlar sin inloggning på en papperslapp som dessutom sällan ändras och gärna blir kvarglömd på ett konferensbord? Gäst-WiFi är en bättre lösning helt enkelt.

  En knapptryckning för din unika WPA2-nyckel

  Man har löst inloggningen mycket smart med en liten LCD-display och en tryck-knapp på enhetens frontpanel. När knappen trycks in visas enhetens SSID (namn) och krypteringsnyckel under några korta sekunder, för att sedan slockna. Ny knapptryckning ger nytt ID och nyckel. Hela 256 olika "konton" hanteras och upp till 20 användare kan samtidigt nyttja enheten.

  Egen portal för in/ut-loggning om så önskas

  Vid ditt första inloggningstillfälle routas du direkt till enhetens portal, anger där det ID-nummer som syns i LCD-fönstret på enheten vid sidan av WPA2-nyckeln, för att därefter vara ute på nätet. Portalen ger dig möjlighet att förmedla information/reklam till användaren som man måste passera innan man är ute på nätet. Ett hotell eller en restaurang kan till exempel sälja reklamplatser till samarbetspartners som ett sätt att generera intäkter även om kunderna erbjuds gratis Internet.

  Dessa egenskaper kan kopplas på eller av som du önskar men som standard levereras enheten på detta sätt och med 1 timmes giltighetstid på accessen, därefter måste användaren förnya sin nyckel. Tiden kan såklart ändras helt efter egna önskemål.

  Isolering av gäst-användare men öppet för kollegor

  Accesspunkten erbjuder s k Layer2-isolering så att gäster på nätet per automatik inte kan nå andra gäster eller användare, ett sorts automatiskt VLAN alltså. Samtidigt kan nätet också användas som internt trådlöst nät för de interna användarna.

  • 300Mbps 802.11n/b/g trådlös router
  • 20 samtidiga användare och 256 konton
  • Kundanpassade in-/utloggningssida för marknadsföring
  • Inbyggd brandvägg och väl utbyggda säkerhetsfunktioner: WPA2, SSL etc.

Alternativ till denna produkt