Meny

Best.nr 121-1503

Antenner och tillbehör

Effektiva antenner med hög känslighet krävs för att nå maximala prestanda och räckvidd. Våra antenner är gjorda för professionellt bruk både inom- och utomhus och tål väder och vind under många år. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 420 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  256 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Antennerna har stor betydelse för räckvidd och täckningsområde. Då våra svenska regler begränsar den maximala sändeffekten till 100 mW kan man inte bara öka sändeffekten för att få ökad räckvidd. Effektiva antenner med hög känslighet krävs för att nå maximala prestanda och räckvidd. Våra antenner är gjorda för professionellt bruk både inom- och utomhus och tål väder och vind under många år.

  Samma riktantenn oavsett hastighet

  Eftersom sättet att överföra data är densamma i 2, 11 och 54 Mbps (802.11/a/b) så länge frekvensen är 2,4 GHz kan du lätt uppgradera en gammal 2 eller 11 Mbps länk till 54 Mbps enbart genom att byta bassatation, antennerna behåller du. Däremot gäller andra maxlängder för full prestanda.

  Avståndsangivelsen i artikelbenämningen är ungefärlig och avser 11 Mbps hastighet. Som tumregel, räkna med drygt dubbla avståndet vid 2 Mbps och knappt halva vid 54 Mbps.

  Utbytbara inomhusantenner

  Till PC Card med löstagbar antenn kan fristående antenner monteras. 21-1550 är en precisionsantenn gjord för att fungera parvis och exempelvis monterad på din notebook:s ytterkanter. Med två antenner är risken mindre för radioskugga, därför ger ett såndant montage bättre driftsäkerhet. Antenn 21-1552 är också den gjord för samma PC Card, men fungerar ensamt och står stadigt på egen fot. Den har 1 m lång kabel och kan därför ges bättre placering än den integrerade antennen på kortet.

Alternativ till denna produkt