Meny

Best.nr 133-1740

L3 FE work group switch

ECS3600-seriens L3 routingswitchar passar väl till dagens moderna arbetssätt med mindre avdelningar, projekt- och arbetsgrupper som gärna genererar höga lokala belastningar på det interna nätverket eller kanske hanterar konfidentiell information. Läs mer

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
7 300 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Power input
  AC
  Ports
  26
  Rate
  Gigabit E
 • Produktbeskrivning

  ECS3600-seriens L3 routingswitchar passar väl till dagens moderna arbetssätt med mindre avdelningar, projekt- och arbetsgrupper som gärna genererar höga lokala belastningar på det interna nätverket eller kanske hanterar konfidentiell information. Med Layer 3-funktionaliteten kan användare särskiljas på grundval av användargrupp eller avdelning utan att behöva tillhöra samma fysiska switch eller subnät. Information och lokala belastningar begränsas till mindre VLAN, medan unicast-trafik ändå når ut till användarna genom VLAN och subnät. Övervakning underlättas av att hela 24 switchar kan "staplas virtuellt" och manageras som en enda enhet via en enda IP-adress.

  Väl utbyggd säkerhet och gediget stöd för avancerad QoS ger bra förutsättningar för att hantera olika trafikslag utan att bygga uppflaskhalsar. Bland L3-funktionerna märks RIP och OSPF för utbyte av routinginformation med andra fabrikat. PIM-DM/PIM-SM så att multicast-trafik kan förmedlas från ett subnät till ett annat. VRRP (Virtual Router Redundancy Protocol) som skapar redundans i nätet via samarbete routers emellan och därmed reducerar risken för driftstopp/routingproblem på grund av fel i en enskild enhet. 

  • L3 routingswitch
  • 24x10/100, 4xGigabit
  • Hårdvaru-routing för bästa prestanda

Alternativ till denna produkt

Best.nr 133-0675
En smart miniswitch med stöd för både 802.3af (15,4W per port) och high power PoE 802.3at för upp till 30W per port.
884 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter