Meny

Revolution i switchvärlden

På samma revolutionerande sätt som Linux en gång öppnade dörrarna till operativsystem och desktop-mjukvaror, vill man nu med nätverksswitchar för datacenter skapa öppenhet och enkelhet i behovsanpassade datacenter-miljöer. Switcharna är inte längre begränsade av en enskild tillverkares mjukvara, utan förberedda för att användas med universella funktionsmoduler som passar ändamålet exakt. Det ger kontroll och flexibilitet som inte tidigare varit möjlig att få från märkeslåsta system. Istället för vara låst till ett fabrikat får du nu en universell hårdvaruplattform, redo för öppna mjukvaror från tredje part. Det gör att du kan bygga din datahall på ett oberoende i valet av hårdvara men fortfarande ha samma välkända mjukvarumiljö.  

ONIE topology

Köp den "bare metal" med ONIE och välj ditt operativsystem!

Open Network Install Environment (ONIE) är den standardiserade "boot loader" som switchen levereras med och som gör det möjligt att installera tredjeparts mjukvara på en nätverksswitch. I detta avskalade utförande krävs alltså att man beställer switchmjukvaran separat. Som alternativ Cumulus som utvecklat det första äkta Linux-operativet för switchar. Eller så väljer du att köpa switchen med PicOS från Pica8. (Alternativt väljer du enheten med tillverkarens eget OS, DCSS.)

Öppna Linuxbaserade operativsystemet för switchar

Produktguide från Edge-Core

Produkter (5)

Aktiva filter Återställ

Produkter
5

SFP-standard

Visa fler

PoE

Visa fler

OSI Layer2/Layer3

Visa fler

Montage

Visa fler

Portar

Best nr. 33-6032
Edge-Cores AS5712 uppfyller de höga krav på prestanda och tillgänglighet som företag kräver för sina cloud-datacenter. AS5712 ger full åtkomst för Layer 2 eller Layer 3 över 48 x 10 GbE-portar och 6 x 40 GbE upplänkar
74 370 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-6012
Kombinationen av bare metal switchar och oberoende switchOS ger er möjlighet att distribuera ”bäst i klassen”- hårdvara och mjukvara oberoende mot en enda leverantör. Detta ger även en grund för en bra CAPEX-siffra.
62 210 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-6035
AS4610-serien är en familj av gigabit switchar med eller utan PoE lämplig att användas som IPMI-switch ((Intelligent Platform Management Interface), dvs den switch som grenar vidare och sätter den öppna standarden för vidare kommunikation i nätverket
20 410 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-6000
I Ett SDN-nätverk (Software Defined Networking) låter du den centraliserade mjukvaran styra och burken blir endast bärare och sekundär på så sätt att den skall göra sitt förväntade jobb, ha kvalitet på komponenter och i slutändan verka utan att synas under många år framöver.
62 210 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 33-6020
AS4600 är en högpresterande Gigabit Ethernet-switch, med 48 RJ-45 GbE-portar, 4 x 10 GbE SFP+ portar och två modulplatser vardera med 40 GbE bandbredd för ytterligare upplänkar. Switcharna har hög prestanda och med funktioner som krävs i ett datacenter och av en "top-of-rack switch"
33 770 SEK
Finns i flera varianter