Meny

Best.nr 33-7000

Härdad, managerad switch med Ultra-PoE 60W -40/+75C)

Ultra-PoE (UPoE i Ciscospråk) är en ny och kommande branschstandard för att ström-mata över nätverkskabeln. Ultra-PoE är en förbättring mot senaste IEEE.802.3at som ger upp till 30W effekt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
15 600 SEK
 • Teknisk specifikation

  PoE
  Ja
  Temperature
  -40/+75C
  Ports
  10
 • Produktbeskrivning

  Ultra-PoE (UPoE i Ciscospråk) är en ny och kommande branschstandard för att ström-mata över nätverkskabeln. Ultra-PoE är en förbättring mot senaste IEEE.802.3at som ger upp till 30W effekt. Genom att istället använda samtliga fyra par i din nätverkskabel mot tidigare två så kan du nu få ut hela 60W istället, vilket gör möjligheterna att ansluta än mer krävande utrustning i andra änden. Perfekt för att driva krävande PTZ- (Pan Tilt Zoom) kameror så som exempelvis Axis Q6032-e. Switchen har en total PoE budget om 240W där två av portarna är kapabla att hantera upp till 60W.

  EX78602 serien är utrustad med EtherWAN Alpha-Ring, en självläkande ringteknik som ger mindre än 15ms återhämtningstid vid länkfel.

  Radius ger goda förutsättningar för ett säkert nätverk

  Remote Authentication Dial In User Service (RADIUS) är ett protokoll som ger en centraliserad auktorisering och autentisering för varje nod/klient. Just på grund av det breda stödet för RADIUS-protokollet, är det ofta använt i alla slags sammanhang för att hantera tillgången till många olika tjänster. Switchen kan fås med ett antal olika val på portarna. Vi har valt att lägga upp en som är ren koppar-baserad samt en SFP-baserat så du kan välja SFP utifrån fibern som skall användas.

  • Switching capacity: 5.2Gbps
  • Packet Buffer Size: 2M bits
  • MAC Address Table: 8K

Alternativ till denna produkt