Meny

Best.nr 34-9016

DirektNet microswitch 8 portar 10/100, 48V

Med DirektNet 48V erbjuds en serie väl beprövade standardprodukter som tack vare den prisvärda 48V-lösningen får ett industriellt användningsområde. Fördelen med detta är främst prismässig. Läs mer

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
763 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Ports
  8
 • Produktbeskrivning

  Med DirektNet 48V erbjuds en serie väl beprövade standardprodukter som tack vare den prisvärda 48V-lösningen får ett industriellt användningsområde. Fördelen med detta är främst prismässig. Traditionella industrianpassade hubbar och switchar med inbyggda kraftaggregat är lågvolymprodukter för en nischmarknad. Vi har valt standardiserade högvolymprodukter och anpassat dessa och prisskillnaden märks därför tydligt.

  Miniatyrformat och magnetfäste för flexibel montering

  Switcharna har minsta möjliga mått och levereras inklusive en löstagbar magnetremsa för att exempelvis kunna fästas på insidan av en skåpsvägg utan krav på annan anpassning. Dessutom stjäl den inte värdefulla höjdenheter i racket.

  Hölje i metall för bästa kylning

  Trots miniatyrformatet är det en rejäl konstruktion med både lock och botten helt i metall. Detta ger normalt sett bättre kylning än produkter i plasthölje vilket i sin tur ger längre livslängd och ökad driftsäkerhet.

  Färdigkonfigurerad anslutning till 48V

  Den medföljande POE splittern med 3 m matarledning ska anslutas till en befintlig 48V matning. Switchens dimension: 138x76x22mm.

Alternativ till denna produkt