Meny

Best.nr 19-1300

Command Center NOC - Nätverkets egen ordningsman

CommandCenter NOC från Raritan hittar bristerna i nätverket och föreslår vilka åtgärder som bör vidtas. Den samlar in data från alla anslutna system, servrar som arbetsstationer och övrig nätverksansluten utrustning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
110 290 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  CommandCenter NOC från Raritan hittar bristerna i nätverket och föreslår vilka åtgärder som bör vidtas. Den samlar in data från alla anslutna system, servrar som arbetsstationer och övrig nätverksansluten utrustning. Den märker av och rapporterar förändringar, sammanställer information om alla olika resurser som servrar, arbetsstationer, applikationer, licenser, tjänster, etc och gör därefter en säkerhetsanalys av systemets sårbarhet. En extremt kompetent produkt, som ändå "bara" arbetar med redan tillgängligt information, men bevakar, analyserar och presenterar den på ett helt nytt sätt. Väl installerad, ett ovärderligt hjälpmedel för IT-avdelningen att upprätthålla ordningen och efterleva de krav som ställs på IT-driften i en modern organisation.

  Fixa problemet innan det uppstår, du får till och med förslag på lösning!

  I motsats till dagens system för övervakning och kontroll ger CommandCenter NOC dig tidiga varningssignaler när något inte står rätt till. Det gör att du har möjlighet att avhjälpa fel långt innan de orsakat problem för användarna. Du slipper akutinsatser på obekväma tider och systemets upptid förbättras avsevärt. Så snart CommandCenter NOC kommit i drift söker den rätt på alla tjänster som finns i nätet, switchar, routers, print servers, mejl, arbetsstationer, licenser etc. Därefter kan den bevaka allt som sker. En ny programvara hos en klient, ett intrångsförsök eller en tjänst som slutar fungera. Lätt och snabbt får du reda på vad som hänt och hur det kan lösas.

  Stöd för RDP gör att du kan koppla upp dig direkt

  Du behöver inte ens byta vy för att komma åt en server som krånglar. Stödjer den RDP kan du enkelt koppla upp dig mot den utan att gå via KVM-switch eller andra tillbehör. Har du sedan tidigare investerat i Raritans KVM-utrustning kan du göra det i alla fall, utan RDP, om du önskar.

  Kraftfullt rapportverktyg ger viktigt underlag för ledningsgruppen

  I kölvattnet från Enron-krisen har många organisationer höjt kraven på dokumentation och kontroll i de egna leden. IT-driften är en central del och med CommandCenter NOC får du tillgång till de verktyg och beslutsunderlag som krävs för att efterleva och överträffa de ökade kraven.

  • Lagrar upp till 1 år av systemrelaterade händelser
  • Sårbarhetsanalyser
  • Resurs/licensinventering
  • Flexibelt meddelandesystem
  • Detektion av intrångsförsök
  • Belastnings- och framkomlighetsanalys
  • Prestandasammanställningar från desktop och servers

  CommandCenter NOC 250 testades av tidningen Nätverk & Kommunikation nr 9-2006 med betyget 4,2 av 5.

Alternativ till denna produkt