Meny

Best.nr 33-1279

Multikonverter - Konverterar mellan våglängder, protokoll och fibertyp

Multikonverteraren ger din utrustning rätt förutsättningar oavsett vad du utgår från och vad du vill åstadkomma i din transmission. Våglängder och fibertyp är nu inget problem. Plugga bara i de SFP/SFP+ som du behöver så sköter multikonverteraren resten. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 710 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Direktroniks Multikonverterare ger din utrustning rätt förutsättningar oavsett vad du utgår från och vad du vill åstadkomma i din transmission. Våglängder och fibertyp är nu inget problem. Plugga bara i de SFP/SFP+ som du behöver så sköter multikonverteraren resten.

  Du kan exempelvis låta SAN-länkar med FiberChannel kommunicera över Ethernet via samma länk. Lägg därtill en CWDM-mux och låt dina Ethernet-switchar och olika teknologier och protokoll samsas i samma fiber-infrastruktur istället för att kräva separata nät.  Multikonvertern låter dig fläta samman näten och detta helt utan att behandla datan som transporteras, den är helt protokolltransparent!

  Full 3R-regenerering för längsta avstånd

  3R (re-amplification, re-shaping, re-timing) innebär att signalen efter att den passerat enheten återskapas och stabiliseras till sin ursprungliga skärpa och får därmed bästa förutsättningar för långdistansöverföringar.

  • Helt protokolltransparent

  • Två hastighetsklasser: 0,155 - 4.25 Gbps samt 10 Gbps

  • Innehåller fiberoptisk 3R-generator

  • Link Fault Pass Through så att fel på ena fibern syns för switchen på andra sidan
  • Effektförbrukning ≤ 5W
  • Arbetstemperatur -10 ℃ ~ 60℃
  • 33-1276 - 19" rack-chassi med plats för upp till 16 kort 

  • 33-1279 kontrollerkort för chassis som tillåter avläsning av DDMI information från SFP/SFP+/XFP och annan kontroll via nätverk

Alternativ till denna produkt

Best.nr 33-1500
Nu kan du konvertera till den våglängd, fibertyp eller datatyp du vill så länge SFP:erna har samma hastighet. Den saknar alltså 3R-funktionaliteten som gör det möjligt att blanda olika hastigheter, men är i gengäld betydligt billigare än andra alternativ.
1 090 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 33-4808
10 Gigabit Ethernet på koppar kan efter lång väntan nu användas på SFP+. De flesta märkes-tillverkarna har inte ens detta i sitt eget utbud och därför identifierar sig denna som en SFP+ SR, DAC eller annat lämpligt för att fungera korrekt.
1 240 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 33-4734
33-4734 - 1G/2.5G/5G/10GBase-T till SFP+
3 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter