Meny

Best.nr 133-4735

10G Multikonverter i miniformat, 3R våglängd, typ och fart

Är detta marknadens minsta 10G konverterare? Med sina mått på 20x90x58mm, så borde enheten kunna kvala in på den listan. Trots det lilla formatet så är enheten precis det man förväntar sig av en OEO konverterare (Optical-electrical-optical). Den har 3R funktionaliteten (re-timing, re-shaping, re-amplifying) för optimalt länkförhållande. Läs mer

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 140 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP+
  Power input
  5V DC
  Rate
  10GBase
 • Produktbeskrivning

  Är detta marknadens minsta 10G konverterare? Med sina mått på 20x90x58mm, så borde enheten kunna kvala in på den listan. Trots det lilla formatet så är enheten precis det man förväntar sig av en OEO konverterare (Optical-electrical-optical). Den har 3R funktionaliteten (re-timing, re-shaping, re-amplifying) för optimalt länkförhållande.

  Vidare fungerar den även som repeater att användas till långa avstånd där man vill hoppa i fler steg. Enheten har 2st SFP+ slotar och stöder SDH/SONET, TM-64/OC-192m 10G Fiber channel, 10G Ethernet etc och används i SAN/LAN/MAN/WAN i applikationer för telekom, R&D/labb-verksamhet och datacenter för att nämna några områden. Enheten kan hantera hastigheter från 8,5Gbps till 11,7Gbps och stödjer även Loopback och jumbo frames.

Alternativ till denna produkt