Meny

Best.nr 124-0930

Digi Portserver TS H - Härdad terminalserver för tuff miljö

Digi PortServer TS H för industriell miljö är särskilt tålig mot extrema temperaturer (-35° till +74°) och försedd med särskild låsanordning för ansluten kabel. I övrigt har TS H-serien samma egenskaper som övriga terminalservers i TS MEI-serien från Digi International. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 870 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Digi PortServer TS H för industriell miljö är särskilt tålig mot extrema temperaturer (-35° till +74°) och försedd med särskild låsanordning för ansluten kabel. I övrigt har TS H-serien samma egenskaper som övriga terminalservers i TS MEI-serien från Digi International. Samtliga modeller stödjer "Virtual COM ports", "Serial server", "Serial Tunneling" och "Modem emulation".

  Virtual COM ports 

  Virtual COM ports gifter en specifik dator med en specifik port på PortServern, så att datorn tror att porten sitter lokalt. Det gör att du slipper förändringar i programvara och kan använda PortServer precis som om det var ett internt seriekort i datorn.

  Serial Server 

  Serial Server är den traditionella terminalserverfunktionen där PortServer är tillgänglig för alla användare och inte knuten till specifk dator.

  Serial Tunneling 

  Serial Tunneling innebär att du skapar en gränslös transparent seriell kabel med hjälp av två PortServer som knyts till varandra.

  Modem Emulation 

  Modem Emulation är en fiffig funktion som låter PortServer översätta telefonnummer till IP-adresser. Man kan därför ersätta gamla långsamma modem med PortServer och ändå använda samma gamla modem-programvara.

  • 1, 2 och 4xRS232/422/485 valbart per port
  • 10/100 Ethernet
  • Tål stora temperaturvariationer, -35° till +74°
  • SNMP, både hämta och lämna data
  • WEB-baserad programvara
  • Flexibel strömförsörjning, 9-30V DC

Alternativ till denna produkt