Meny

Best.nr 140-0370

CommandCenter, för KXIII, virtuella servrar, blade-servrar

Raritan CommandCenter är den styrande enheten i ett KVM-system baserat på Raritans Paragon- och Dominion-modeller med tillbehör. Genom att knyta alla KVM-switchar till CommanCenter får du en gemensam ingång och vy över alla system, med endast en inloggning. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
46 520 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Raritan CommandCenter är den styrande enheten i ett KVM-system baserat på Raritans Paragon- och Dominion-modeller med tillbehör. Genom att knyta alla KVM-switchar till CommanCenter får du en gemensam ingång och vy över alla system, med endast en inloggning. Det spelar ingen roll vart i världen dina KVM står eller vart dina IT-tekniker finns, genom CommandCenter får möjlighet att använda dina skickligaste IT-tekniker till vilka servrar och system som helst, oavsett var i världen de befinner sig.

  Övergripande säkerhetspolicy och administration

  Med CommandCenter kan du undvika att rättigheter och säkerhetsinställningar skiljer mellan KVM-system i olika länder och lokalkontor. En gemensam policy kan bestämmas i CommandCenter och flödas ut till alla system. Allt kontrolleras centralt och kan följas upp med loggböcker och användarapporter.

  Högsta tillgängliga säkerhet

  Först och främst har du central tilldelning av rättigheter och användarkonton, men också en hel rad tekniska skydd. Såsom, flexibel äkthetskontroll (LDAP, ActiveDirectory, iPlanet, eDirectory, RADIUS och TACACS+), access via SSH eller SSL-kryptering, filtrering av giltiga/ogiltiga IP-adresser, etc.

  Byggd för 24/7/365

  Dubbla redundanta ethernetportar, dubbla redundanta kraftaggregat, dubbla speglade hårddiskar och ett linuxbaserat operativsystem ger en nära 100% driftsäkerhet. Ta gärna kontakt med våra KVM-specialister, så berättar de mer om fördelarna med CommandCenter.

 • Dokument

Alternativ till denna produkt