Meny

Best.nr 38-3000

Led-lampa för alla tillfällen och platser

Underlätta ditt arbete med den smidiga och flexibla ledlampan Installers deLIGHT som är anpassad för de flesta arbetsområden där behovet av bra ljus är ett måste. Många gånger har du säkert svurit åt dålig belysning, urladdade batterier och trasiga lampor, nu kan du känna dig trygg i hela 4 timmar samt att den även kan drivas med medföljande adapter. Den steglösa inställningen ger dig den flexibilitet du behöver för att kunna ha den både stående på golvet och hängande på väggen Läs mer

Lagerstatus 14 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  Underlätta ditt arbete med den smidiga och flexibla ledlampan Installers deLIGHT som är anpassad för de flesta arbetsområden där behovet av bra ljus är ett måste. Många gånger har du säkert svurit åt dålig belysning, urladdade batterier och trasiga lampor. Den steglösa inställningen ger dig den flexibilitet du behöver för att kunna ha den både stående på golvet och hängande på väggen

  Dålig belysning kan ge besvär

  Arbetsmiljöverket skriver att "felaktigt utformad belysning bidrar till att du blir trött i ögonen och att du kan få huvudvärk och spänningar i nacken, skuldrorna och ryggen. Det händer när man anpassar huvudets eller kroppens läge och position för att se bättre, till exempel genom att man böjer sig åt sidan för att undvika en bländande ljuskälla eller för fram huvudet för att se skarpare. Många arbeten kräver hög koordination mellan syn och motorik." 

  https://www.av.se/inomhusmiljo/ljus-och-belysning/

  Kapacitet som räcker och ett tåligt fällbart hölje

  Lampan levererar ända upp till 800 lumen vilket är närmare 70W och kan med stor marginal lysa upp större arbetsområden jämfört med den fokuserade punktbelysning du får från en pannlampa. Med hjälp av den kraftiga konstruktionen så behöver du inte vara rädd för att de ska gå sönder, du kan enkelt placera den vart du vill med det flexibla handtaget. I hopfällt läge så tar den inte mycket mer plats (225x195x35mm) än en iPad i fodral, den har en arbetstid på hela 4 timmar utan laddning. För att vara helt säker så kan den även drivas med medföljande ström adapter. Lampan är också IP-55 klassad för att klara av de flesta arbetsområden utomhus och självklart inomhus.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
467 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-0930
Vivotek FD816BA-HT och HF2 ger full HD-upplösning i 30fps och finns att få med antingen fast lins för enklare övervakning och mindre installationer eller remote focus med inbyggd motor och P-Iris lins som sparar mycket tid för installatören.
3 750 SEK
Finns i flera varianter