Meny

Best.nr 05-6249

Patch Cat.5E (Klass D) UTP oskärmat

RJ45 kablage i olika färger, med gjuten dragavlastning, specificerade upp till 100 MHz. Används normalt som korskopplings och s k drop-kablage mellan vägguttag och nätverkskort i lokala nätverk. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1402 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Teknisk specifikation

  Model
  Oskärmad/Unshielded
  Length (m)
  0,2
  Category
  Cat.5E Gigabit
  Color
  Vit
  Straight/Crossed
  Straight
 • Produktbeskrivning

  RJ45 kablage i olika färger, med gjuten dragavlastning, specificerade upp till 100 MHz. Används normalt som korskopplings och s k drop-kablage mellan vägguttag och nätverkskort i lokala nätverk. Passar även utmärkt till olika datakablage med seriell dataöverföring.

  Cat.5E fullt tillräckligt för Gigabit Ethernet

  Kablagen är tillverkade och testade mot specifikationen för Cat.5E. Cat.5E ger med råge stöd för Gigabit Ethernet. Därför torde dessa kablage hänga med ett bra tag till även om den nya Cat.6 standarden nu är antagen. För att få en extra marginal i Gigabit-nät och för att vara beredd på ytterligare högre hastigheter kan man använda Cat.6-kablage.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 05-9050
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6 patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
24,10 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 05-8096
05-8096 - 2.5m, grön
0 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 05-9650
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
41,50 SEK
Finns i flera varianter