Meny

Best.nr 08-0499

Patch Cat6 UTP Slim LSZH

Optimera din kabelhantering i trånga skåp och datacenter med smidigare Ethernet-kablage. Cat6 slim är en extra tunn kabel som förbättrar ventilationen i fullbestyckade rack genom att minska kabelbuntarnas tjocklek. Dessutom blir det enklare att läsa av märkning på paneler och switchar när tjocka kablar inte längre skymmer sikten. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
31,10 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Category
  Cat.6 10G
 • Produktbeskrivning

  Med sin diameter på 3,5mm (28AWG) är den nästan hälften så tjock som den traditionella Cat6-kabeln som normalt ligger på omkring 6mm (23-24AWG). 

  Tunna kablar skapar mer öppet utrymme vilket ger bättre luftflöde och kylning av din utrustning. Det blir också enklare att installera kablagen vilket sparar värdefull tid. Tydligast märker du skillnaden när flera kablar buntas ihop, då är det uppenbart hur mycket utrymme som sparas med slim-designen.

  Observera dock att en 28AWG-kabel egentligen inte överenstämmer med den standard som gäller för Cat6. Den specificerar en grövre kabel (22-24AWG). Därför rekommenderar vi slim-kabeln bara till de kortaste längderna upp till 10m. I ett kabelnät där övrig kabel är av den grövre typen, ger den tunnare kabeln normalt inga negativa konsekvenser och påverkar heller inte totalbetyget för länken. 

  • 45% mindre i ytterdiameter ( 3.5 mm jämfört mot 6.0mm )
  • Sparar plats & stor flexibilitet

   

Alternativ till denna produkt

Best.nr 08-0325
Minska belastningen på kabel och uttag genom att använda rätt utgångsvinkel. Du minskar risken för driftavbrott och trasiga anslutningar.
98,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter