Meny

Best.nr 117-2099

LC till LC Singlemode 9/125 duplex Armerad patch kabel

En tåligare variant till vanlig fiber patch kabel. Kablagets armering består av en flexibel tub i rostfritt stål som är omgärdat av ett rostfritt nät i stål. Till skillnad från vanlig fiber patch kabel så tål armerad fiber patch kabel att utsättas för mer yttre påverkan, men bibehåller ändå sin smidighet och ytter diameter på 3.0mm. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 8 st
Leveranstid 1-2 dagar
289 SEK exkl. moms
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m) fibercable
  3
  Model fibercable
  LC-LC
  MM/SM
  Singlemode
  Duplex/Simplex
  Duplex
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  En tåligare variant till vanlig fiber patch kabel. Kablagets armering består av en flexibel  tub i rostfritt stål som är omgärdat av ett rostfritt nät i stål.  Till skillnad från vanlig fiber patch kabel så tål armerad fiber patch kabel att utsättas för mer yttre påverkan, men bibehåller ändå sin smidighet och ytter diameter på 3.0mm. Med kablagets rostfria tub och nät är den väl skyddad för att gnagare inte ska kunna bita sönder din monterade kabel och ge driftstörningar. Ett bra val om kablaget även ligger på utsatta ställen där det finns risk för att någon skulle råka trampa på kablaget.  Den höga flexibiliteten ger enklare förläggningar.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt

 
En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m.
10 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
2-24 fiber kombinerad inomhus/utomhus kabel för installation inomhus och utomhus. Den smidiga konstruktionen tillsammans med fiber gör den enkel att skala och ger en problemfri förläggning/installation.
37,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Extra tålig utomhuskabel med armering För extra tålighet väljer man armerad utomhuskablage. Förlägges i fiberskyddsrör eller direkt i mark. Kabeln är av så kallad loose tube konstruktion och har lösa fiber i tuber runt en central dragförstärkning. Över tuberna ligger lager med dragförstärkning, PE mantel och korrugerad stålplåt. En gel-fylld ( Tixotrop) isolering samt vatten blockerad tejp runt fiber paren ger bästa vattenspärr för användning i de flesta miljöer. Går att beställa i önskade längder färdig kontakterade. Kontakta oss gärna för mer information.
31,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter