Meny

Best.nr 17-0241

FDDI till FDDI Multimode 62,5/125 Yd 3,0mm

Kablage med FDDI till FDDI. Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjlig dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 130 SEK
 • Teknisk specifikation

  Outer diameter
  Yd 3.0mm
  OM
  N/A
  Duplex/Simplex
  Duplex
  MM/SM
  Multimode
  Model fibercable
  FDDI-FDDI
  Length (m) fibercable
  1
 • Produktbeskrivning

  Kablage med FDDI till FDDI. Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjlig dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Kvalitet in i minsta detalj. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt