Meny

Best.nr 17-0221

FDDI till 2xST Multimode 62,5/125 Yd 3,0mm

Halogenfria kablage med FDDI till 2xST-kontakter. Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjliga dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
  • Produktbeskrivning

    Halogenfria kablage med FDDI till 2xST-kontakter. Kontakterna är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjliga dämpning och reflektioner i kontaktövergången. Kvalitet in i minsta detalj. Allt verifierat med individuellt mätprotokoll över dämpning och reflektion, som medföljer varje kabel.

    Kablagen är halogenfria (LSZH)

    Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen.

    När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar.

Alternativ till denna produkt