Meny

Best.nr 17-2900

Akutvagn för fiber, 4xSC/4xSC, armerad

En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
9 400 SEK
 • Teknisk specifikation

  Model fibercable
  SC-SC
  MM/SM
  Singlemode
  Length (m) fibercable
  30
 • Produktbeskrivning

  En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m. Fiberkablarna ligger skyddade bakom dubbla lager av armering, en för varje fiber och en gemensam. Armeringen består av en spenstig rostfri spiralfjäder överdragen med ett stålnät, vilket gör den både tunn och stark men också mycket smidig. Konstruktionen är inte helt olik den du ser på kabeln mellan telefon och lur i telefonkioskerna, men överdragen med en flamskyddad plastisolering av PVC. Kabeln levereras på en hjulförsedd vagn med uppdragbart handtag som både gör den lätt att rulla iväg och praktisk när den skall stuvas undan.

  Vi tillverkar även armerad fiberkabel på beställning med 2-12 fiber per kabel och kontaktdon enligt önskemål. Fråga efter offert!

Alternativ till denna produkt