Meny

Best.nr 117-0360

Obestyckad flexibel väggbox för både koppar och fiber

En robust och snygg väggbox som passar både för koppar och fiber. Plastlådan köps tom och bestyckas sedan med kontaktplåt och passande don. Den har bra dragavlastning med donen lätt åtkomliga. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 71 st
Leveranstid 1-2 dagar
259 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  583 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  10,80 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  En robust och snygg väggbox som passar både för koppar och fiber. Plastlådan köps tom och bestyckas sedan med kontaktplåt och passande don. Den har bra dragavlastning med donen lätt åtkomliga och är även försedd med möjlighet till plombering. Etiketter för utvändig och invändig märkning medföljer.

  • Mått: 184x127x38mm

Alternativ till denna produkt

 
När det gäller skarv-/konverteringsdon till fiberkabel finns på marknaden väsentligen två kvalitéer. Vi har dock valt att enbart erbjuda den exklusivare och betydligt styvare Zirconia i samtliga adaptrar för både multimode och singlemode.
10,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-0750
Utomhus dosa IP67 med 2xRJ45 Keystone
667 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Konvertera enkelt din kabel till det du önskar. Vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
193 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger har du fyllt på ditt skåp/rack med ny utrustning/paneler och till slut så är det fullt och du har helt enkelt fått platsbrist. Nu finns det en enkel lösning att få mer plats. Nu kan du på endast 1HE få plats med hela 48 Keystone.
316 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Cat6A Keystone som passar de flesta paneler och dosor. Många gånger så är det svårt att veta vad som passar var när många kontaktdon ska in på mindre yta.
53,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter