Meny

Best.nr 111-4310

RJ45 släpploss-adapter minskar risken för fallskador

Att snubbla på en kabel är lätt gjort. Med släpp loss-adaptern för RJ45 minskar du risken för fallskador på både person och utrustning eftersom kabeln automatiskt lossnar ur adaptern. Ett prisvärt sätt att hindra lös utrustningen från att dras med i fallet och givetvis att minska risken för att personal skall skada sig. Läs mer

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
545 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Den korta adaptern passar i alla RJ45 nätverksuttag, har kapacitet för Cat6A (10Gbps) och ger inga begränsningar avseende Power Over Ethernet eller på annat sätt. En tjugo centimeter lång transparent adapter helt enkelt.

    Den kraft som krävs för att kabeln skall lossna ur adapterna kan variera en aning beroende på kontaktdonens toleranser, men ligger normalt i ett spann mellan 1,5kg och 4kg. Kabelns sitter alltså tillräckligt fast för att inte lossa av sig själv, men tillräckligt löst för att lossna om någon snubblar över den.

    Med kabellåset permanentar du installationen

    Kombinera den med kabellåset om du vill försäkra sig om att adaptern blir en permanent del av installationen.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast RJ45-kabeln så slipper du onödiga avbrott på viktiga förbindelser. Kabellåset är en sorts plasthylsa som träs ovanpå RJ45-kontakten och låses med en specialnyckel. Ett smart sätt att förhindra avbrott på kritiska anslutningar som IP-telefonen, övervakningskameror eller uttag och paneler i publika miljöer.
532 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag.
65,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Portlåset för USB täpper för USB-porten så att utrustningen skyddas mot oönskat användande och kan bara tas bort med ett specialverktyg. Ett enkelt och bekvämt sätt att försvåra anslutning av tangentbord, möss eller lagringsenheter.
246 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25.
862 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skydda också fiberutrustning som paneler, vägguttag och SFP:er mot olovlig anslutning. En plastplugg med fjädrande hullingar snäpps fast i LC-kontakten och avlägsnas med ett fiffigt verktyg.
243 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter