Meny

Best.nr 11-4183

Padjack portlås, förhindrar olovlig anslutning

Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
 • Produktbeskrivning

  PADJACK port- och kabellås är en skyddsprodukt till nätinfrastrukturen och erbjuder ett enkelt sätt att stänga köksingången till känsligare system. De passar också utmärkt till att "bara" förhindra felaktig anslutning till utrustning som har fler portar än vad uppgiften kräver. En Padjack på porten gör att användaren slipper konsultera manualen för att försäkra sig om att rätt port ansluts, samtidigt som det torde minska den tekniska support som annars krävs för felsökning. Tänk på att dataintrång gärna sker från till synes anspråkslösa enheter i nätverkets periferi, varför varje öppen port bör ses som en potentiell risk. Med Padjack följer en plombering som avslöjar om skyddet brutits.

  Padjack - låt den rätte komma in!

  Nästan varje datautrustning har portar som sitter oanvända och oanslutna. På den aktiva utrustningen är oftast bara nätverkskabeln ansluten medan USB- eller konsolporten gapar tom. Men också i patchpaneler och vägguttagser ser lediga portar. Det är när man inte vill att någon obehörig ska kunna komma åt de överblivna portarna eller ansluta främmande utrustning du använder Padjack. De kräver inga special-verktyg för installation och kan endast tas bort genom att fysiskt förstöra den eller bryta plomberingen. Alla PADJACKS är serie numrerade, vilket gör det enkelt att dokumentera och spåra säkrade portar.

   Padjack

  • Plombera öppna portar för extra fysiskt skydd
  • Låser och blockerar RJ45, USB, DB9/DB25
  • Enkel installation
  • Serienummermärkta för spårning
  • Kostnadseffektivt
  • Inga specialverktyg krävs
  • HIPAA-cerifierad för patientsäkerhet inom sjukvård

   

Alternativ till denna produkt