Meny

Best.nr 12-1045

Fibermikroskop med Cleanset. LC/MU/FC/SC/ST Adapter

Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
12 550 SEK
  • Produktbeskrivning

    Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. 

    Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämningen och få bästa möjliga driftsäkerhet. 

    Mikroskopet levereras med LC/SC/FC/ST adapters, Rengörings pennor för LC/MU/SC/FC/ST samt 1 st rengörings kasset med refil. Alla artiklar samlade i tålig väska av hårdplast.

Alternativ till denna produkt

39 040 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 12-0225
12-0225 - Komplett rengöringssats för fiber
2 400 SEK
Finns i flera varianter