Meny

Best.nr 12-1044

Fibermikroskop med LCD-skärm

Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
9 340 SEK

    Dokument

  • Produktbeskrivning

    Med ett inspektionsmikroskop ser du snabbt om det finns smuts på glasytan och kan snabbt utföra en extra rengöring. Tro inte att du kan se om fiberkontakterna är smutsiga med blotta ögat. Använd ett professionellt mikroskop med tydlig display så slipper du riskera opålitliga anslutningar med driftproblem som följd. 

    Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet. 

    Mikroskopet levereras med adaptrar för LC/MU/SC/FC/ST i en tålig väska.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 12-1020
Ruggad effektmätare för såväl data som kabelTV-nät på singel eller multimode fiber. Stor och tydlig bakgrundsbelyst display som gör det enkelt att jobba även där belysningen är dålig.
2 530 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 12-0225
12-0225 - Komplett rengöringssats för fiber
2 480 SEK
Finns i flera varianter