Meny

Best.nr 138-0080

Hörnväggskåp

Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 850 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem.  Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt.

  Skåpet finns i flera storlekar från 280mm höjd till 770mm och kan fästas direkt på det flesta material med hjälp av skruvar (ingår inte). Kabelgenomföring finns i både topp och botten av skåpet och är även utrustad med en tålig glasdörr med lås. Vidare så kan man också komplettera med en eller två fläktar i toppen av skåpet.

  Skåpet levereras omonterat inkl. skruvar.

  Monteringsdjup max 370mm

  Lev. tid ca. 3 veckor

  Mått

 • Tillbehör

  156 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Size (mm)
  B900xD550xH280
  U/HE
  4
  Bredd
  900
  Djup
  550
  Höjd
  280

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
136 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
15,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage. 
163 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
2 380 SEK exkl. moms
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 490 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter