Meny

Best.nr 138-0080

Hörnväggskåp

Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 790 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  152 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  U/HE
  4
  Bredd
  900
  Djup
  550
  Höjd
  280
 • Produktbeskrivning

  Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem.  Vi kan nu presentera hörnskåpet som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt.

  Skåpet finns i flera storlekar från 280mm höjd till 770mm och kan fästas direkt på det flesta material med hjälp av skruvar (ingår inte). Kabelgenomföring finns i både topp och botten av skåpet och är även utrustad med en tålig glasdörr med lås. Vidare så kan man också komplettera med en eller två fläktar i toppen av skåpet.

  Skåpet levereras omonterat inkl. skruvar.

  Monteringsdjup max 370mm

  Lev. tid ca. 3 veckor

  Mått

Alternativ till denna produkt

 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
525 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
715 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage. 
156 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
2 440 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter