Meny

Best.nr 138-4733

Tangentbordslåda/Dokumentlåda

En 19"-monterad låsbar och utdragbar låda, för tangentbord/mus, dokumentation eller annan utrustning, som behöver skyddas mot åtkomst. Den beige-färgade lådan levereras komplett med hölje, låda, lås och friktionsinlägg för tangentbordet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 370 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En 19"-monterad låsbar och utdragbar låda, för tangentbord/mus, dokumentation eller annan utrustning, som behöver skyddas mot åtkomst. Den beige-färgade lådan levereras komplett med hölje, låda, lås och friktionsinlägg för tangentbordet.

  Observera bredden!

  Ett normalt tangentbord tar upp till 500 mm i bredd. Tangentbordslådan för 19"-montage är endast 410 mm invändigt. För att få plats med ett fullt tangentbord behöver man således en låda för 23" alternativt 27"-montering i ett 700 resp 800 mm skåp. För att monterar dessa bredare hyllor på en delhöjd av skåpet krävs extra fästskenor (38-1513) och att den vertikala 19"-profilen kapas där bredare hyllor ska sitta. Nya vertikala profiler monteras sedan mot de extra fästskenorna. Mät storleken på det tangentbord du avser att använda och jämför med det angivna invändiga måttet. Observera att friktionsinlägget minskar den invändiga höjden med ca 10 mm.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Utrustning
  Övrigt

Alternativ till denna produkt