Meny

Best.nr 138-8701

Säkerhetskåpa för dataskåp/rack

I många dataskåp/rack finns det extra känsliga kablar eller utrustning som inte får flyttas eller göras omkopplingar i. Med hjälp av säkerhetskåpan hindrar du obehöriga att nå utrustningen och du får därmed ett extra fysiskt skydd lokalt inne i dataskåpet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 170 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  I många dataskåp/rack finns det extra känsliga kablar eller utrustning som inte får flyttas eller göras omkopplingar i. Med hjälp av säkerhetskåpan hindrar du obehöriga att nå utrustningen och du får därmed ett extra fysiskt skydd lokalt inne i dataskåpet.

  Säkerhetskåpan är konstruerad av en stålram med en låsbar gångjärnsförsedd lucka i rökfärgat plexiglas. Den fästs utanpå befintlig utrustning med de korgmuttrar som redan finns på plats eller så använder du de nya lättmonterade Rackstuds för att snabbt få kåpan på plats. För extra säker montering kan en speciell M6 säkerhetsskruv användas, hör av dig till oss för alternativ.

  Tydlig signal för obehöriga och perfekt drulleförsäkring

  Givetvis kan den som verkligen vill och har rätt verktyg med sig ändå bryta upp kåpan, men de flesta driftavbrott av den här typen sker nog av ren oaktsamhet och genom enkla missförstånd. Därför blir kåpan en viktig signal om att utrustningen bakom är extra skyddsvärd utöver det fysiska skyddet.

  Säkerhetskåpan finns i flera storlekar och med ett djup på 37mm 

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Utrustning
  Övrigt

Alternativ till denna produkt