Meny

Best.nr 138-0095

1HE djupmont. kit (Par)

Montera din utrustning på djupet. Nu kan du enkelt placera din utrustning en bit in i skåpet. Med hjälp av två fästvinklar med ett djup på 100mm så kan du nu alltid vara säker på att dina kablage får plats men som samtidigt även ger ett visst skydd för dina anslutningar och utrustning. Läs mer

Lagerstatus 17 st
Leveranstid 1-2 dagar
296 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Montera din utrustning på djupet. Nu kan du enkelt placera din utrustning en bit in i skåpet. Med hjälp av två fästvinklar med ett djup på 10mm så kan du nu alltid vara säker på att dina kablage får plats men som samtidigt även ger ett visst skydd för dina anslutningar och utrustning.

    Fästvinklar på 1HE som passar till alla skåp eller rack och som du enkelt fäster fast med den nya moderna Rackstuds eller den äldre korgmuttern. Levereras i par och i svartmålad plåt.

Alternativ till denna produkt

 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4091
Avlastare för 19" montering
894 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När man väl har valt leverantör för sitt internet, tv och telefon så behöver man någonstans att förvara sin utrustning. Här kan du välja på två storlekar med 6 eller 12 RJ45 uttag för Keystone kontakter ( ingår inte) och plats för hylla för din utrustning. Finns även plats för strömuttag för 2x230V eller 4x230V (ingår inte).
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter