Meny

Best.nr 138-4614

Bygelpanel/kabelbygel

Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage.  Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
163 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage. 

  Kan även användas som täckpanel, se artikel 138-6741

  • Tillverkade i plast. Allt ingående material är fritt från halogen och klorföreningar. Produktens brandegenskaper är testade enligt IEC 60695-11-10/UL94.
  • Kabelbygel ”öppningsbar” för att enkelt få kablar på plats.
  • Kabelpanel KPP finns i höjderna 1 eller 2 HE för horisontel kabeldragning.
  • Fyra kabelbyglar monterade på en täckpanel (TPP). Vid 2 HE inkluderas två täckpaneler. Montering i 19" profiler
 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabelbygel/ panel

Alternativ till denna produkt

Best.nr 104-4091
Avlastare för 19'' montering
865 SEK exkl. moms
 
Många gånger har du fyllt på ditt skåp/rack med ny utrustning/paneler och till slut så är det fullt och du har helt enkelt fått platsbrist. Nu finns det en enkel lösning att få mer plats. Nu kan du på endast 1HE få plats med hela 48 Keystone.
307 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 810 SEK exkl. moms
 
Modularkontakt för RJ45 Cat6 som snabbar på din kontaktering. Här får du en lösning där du slipper att fundera på om rätt ledare kom på rätt plats. Dra bara de 8 ledarna rakt igenom kontakten och verifiera därefter att allt sitter rätt.
2,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter