Meny

Best.nr 138-0080

19" Hörnväggskåp

Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet för montering av 19" utrustning som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 530 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Har du ont om plats för din datautrustning? Nu finns lösningen att ta vara på hörnen i ditt datarum eller hem. Vi kan nu presentera hörnskåpet för montering av 19" utrustning som du själv enkelt kan skruva upp och på det viset ta vara på utrymmen som vanligtvis står oanvänt.

  Skåpet finns i flera storlekar från 280mm höjd till 770mm och kan fästas direkt på det flesta material med hjälp av skruvar (ingår inte). Kabelgenomföring finns i både topp och botten av skåpet och är även utrustad med en tålig glasdörr med lås. Vidare så kan man också komplettera med en eller två fläktar i toppen av skåpet.

  Skåpet levereras omonterat inkl. skruvar.

  Monteringsdjup max 370mm

  Lev. tid ca. 3 veckor

  Mått

 • Tillbehör

  163 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
143 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
13,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bygelpanel med kabelbygel för montage i skåp/stativ eller liknande. Här får du en snygg och smidig lösning för att enkelt kunna hantera alla dina kablage. 
178 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0400
HWg-STE IP Termometer för 2 sensorer, temperatursensor ingår
1 790 SEK exkl. moms